About Us

Beste Kodiak Klant,

Welkom op deze website van de Kodiak Group VOF. Wij, John en Anita, zijn begonnen op 1 april 1996 als een kleine deel winkel in Schoonoord en zijn in middels één van de grootste online shops van de Benelux. Op deze site zijn een groot aantal artikelen te vinden op het gebied van Airsoft, Outdoor, Legerdump, Camouflage,  Beveiliging, Country & Western en een grote collectie T-Shirts.

Naast de winkel in Schoonoord, hebben wij ook een tijd een winkel in Assen gehad. Nu hebben wij alleen nog webwinkels. Naast www.kodiak.nl, www.countryenwestern.nl hebben wij ook nog www.gothicenfantasy.nl en www.zeepenmeer.nl U kunt via onze webwinkels uw bestelling plaatsen bij ons.

In 1994 verschenen de eerste online-winkel op internet in Nederland. John en Anita hadden direct door dat dit wel eens een grote verandering teweeg zou brengen. Direct na de start van Kodiak zijn ze online gegaan. Dit maakt de Kodiak Shop dus tot een van de eerste webwinkels in Nederland.

Steeds weer komen er nieuwe artikelen online, welke wij samen met onze leveranciers speciaal voor u geselecteerd hebben. Wij voeren o.a. het merk Fosco, Stealth, Fostex,  101INC, Longhorn en Maglite en voor de Country en Western liefhebbers Running Bear, Gortrud, Stars & Stripes en Scippis.

Met vriendelijk groeten,

John en Anita, Kodiak Group VOF